İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU 2022 YILI MEZUNLARINI UĞURLADI

Pandemi dönemi sonrası yüz yüze yapılan mezuniyet töreni ile İskilip Meslek Yüksekokulu 2022 yılı mezunlarını uğurladı. 30 Mayıs 2022 tarihinde İskilip Atatürk Orman Çiftliğinde gerçekleşen törene İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Emniyet Müdür Vekili Erol Karasu, Jandarma Komutanı Hakan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Azize Dınkırcı ve Yüksekokul personeli, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Mezuniyet organizasyonuna desteklerini esirgemeyen Azize Dınkırcı ve Greyder Fabrikasının kıymetli yöneticilerine özellikle teşekkür ederiz. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Emniyet Müdür Vekili Erol Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Özdemir’in açılış konuşmaları ile başlayan tören okul birincileri olan Öğrenci Paramedik Nurselin Yılmaz ve Öğrenci Paramedik Beyza Çolak’ın mezuniyet konuşmaları ile devam etti. İlk ve Acil Yardım programı öğrencilerinin paramedik andı ve bayrak devir teslimi törenin çarpıcı bölümleri arasında yer aldı. Tüm programlarda dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Mezun öğrencilere öğretim elemanlarınca diploma verilmesi ve keplerin atılmasının ardından öğrencilere “hayatlarında başarılı olmaları” yönünde temenniler iletildi. Müzik eşliğinde katılımcıların eğlendiği coşku dolu tören saatler sonra sona erdi.

Kolaylıklar Dilerim. İyi Çalışmalar.

Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
İskilip MYO